SZOLGÁLTATÁSAIM

Tanácsadás

Fordulj hozzám bizalommal és pedig készségesen segítek neked legyen szó bármiről, ami designnal kapcsolatos. Logót vagy arculatot szeretnél kialakítani vállalkozásodnak, de nem tudod hogy kezd el? Segítek! Te ki találod, közösen pedig megvalósítjuk!

Logó

A logó a legfontosabb alapja vállalkozásod megjelenésének, ezért az arculat kialakítása a logótervezésnél kezdődik. A logók az egyik fő specialitásom, segítek neked abba, hogy egy piacképes logód lehessen, mint a nagyoknak.

Arculat

Ha már van logód, akkor a logó formája és színvilága alapján fel tudjuk építeni az arculatodat, ami ma már elengedhetetlenül fontos az értékesítésben. Ha egy szép designja van a vállalkozásodnak garantáltan felkelti ügyfeleid, vásárlóid érdeklődését.

Marketing

Ha már van egy felépített arculatod, az önmagában nem fog sajnos vevőket hozni neked mert az emberek nem tudnak róla. Itt jön képbe a marketing. Segítek neked bármilyen marketing anyag megtervezésében, hogy célközönséged figyelmét sehol se kerüld el.

Közösségi média

A marketing mellett nagyon fontos, hogy az online világban is terjedjen a vállalkozásod, terméked és itt is elérje a célközönséged figyelmét. Ezt a közösségi média különböző platformjain bemutatott szintén az arculatnak megfelelő designnal ellátott posztokkal tudjuk elérni.

UI | Webdesign

Az online és digitális világban szintén fontos, hogy legalább egy weboldallal rendelkezz, amin bemutatkozik a vállalkozásod. Ha értékesíteni szeretnéd terméked, akkor webshopra (is) szükséged lesz. Vagy ha már olyan nagy vagy hogy saját mobil alkalmazást szeretnél abban is tudok neked segíteni.